Foto’s op deze website

 • Mag ik de foto’s op deze website gebruiken voor ….. ?
  Nee, dat mag niet zomaar. Op alle foto’s op deze website berust auteursrecht. Dat betekent dat je altijd toestemming nodig hebt van mij (de fotograaf) om de foto te gebruiken (in welke vorm dan ook). Heb je interesse in een foto neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Beschrijf duidelijk waarvoor je de foto wil gebruiken.
 • Wat zijn de kosten van een fotoafdruk?
  Dat varieert. Mijn exclusieve foto’s zijn vanwege de oplage van max 10 stuks duurder dan de natuurfoto’s die ongelimiteerd verkrijgbaar zijn. Naast de soort foto is ook de afmeting, het materiaal en een evt. passe-partout en/of lijst van invloed op de prijs. Heb je interesse in een foto neem dan contact op en ik vertel je meer over de mogelijkheden en de prijzen. Je mag ook altijd, vrijblijvend, een aantal voorbeelden komen bekijken in mijn atelier.
 • Heb je voorbeelden van hoe je werk in een kamer hangt?
  Jazeker! In deze blogberichten schrijf ik erover.

Workshops

 • Wanneer staan er weer workshops gepland?
  Onder het kopje ‘Workshop‘ staan de eerstvolgende data vermeld. Mocht je niet kunnen op deze data, maar heb je wel interesse? Stuur me dan een bericht en ik laat het je weten als er weer nieuwe data bekend zijn. In principe wordt er ieder kwartaal een workshop gepland, maar bij veel interesse kunnen er extra data gepland worden.
 • We willen graag met een eigen (vrienden)groep een workshop bij jou volgen, kan dat?
  Jazeker! Wil je mijn workshop volgen met vrienden of bijvoorbeeld met je fotoclub dan kan dat! We prikken dan een datum die los staat van de reeds geplande workshops. Stuur me een bericht en we kijken samen naar de mogelijkheden.
 • Geef je ook lezingen?
  Ik geef ook lezingen aan bijvoorbeeld fotoclubs of andere geïnteresseerden. Deze lezingen zijn op maat voor de specifieke groep. Wil je vrijblijvend meer informatie hierover? Neem dan contact met me op.

Foto’s in opdracht

 • Maak je ook foto’s in opdracht?
  Jazeker! Ik maak ook foto’s in opdracht. Het gaat dan bijvoorbeeld om foto’s van een bepaalde locatie of een kunstzinnige foto van een bepaald voorwerp in mijn eigen stijl. Stuur me gerust een bericht voor meer info.
 • Mag ik de foto’s die in opdracht gemaakt zijn door jou delen met anderen?
  Als ik foto’s voor je maak in opdracht dan maak ik die foto’s voor jou. Jij ontvangt het gebruiksrecht voor die foto’s. Het auteursrecht blijft altijd bij de fotograaf. Dat betekent dat jij de foto’s mag gebruiken voor de doeleinden die zijn afgesproken. Je mag de foto’s dus ook gewoon aan derden laten zien, echter deze derden mogen de foto’s niet gebruiken voor haar eigen doeleinden. De foto’s mogen bijvoorbeeld ook niet ingestuurd worden voor een fotowedstrijd door de opdrachtgever. Alleen de fotograaf mag dat doen.
 • Wat zijn de kosten van een foto in opdracht?
  De kosten van een foto in opdracht zijn afhankelijk van het soort foto’s dat je wil en op welke locatie. Daar kan ik dus geen eenduidige prijs voor geven. Nadat we je wensen hebben besproken zal ik vrijblijvend een offerte voor je maken.

Samenwerken

 • Ik wil graag met je samenwerken, kan dat?
  Ik sta altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen! Als je me een bericht stuurt met je voorstel dan hoor je snel van me.