“Wat een mooie combinatie van tuin en kunst”

met Geen reacties

“Wat een mooie combinatie van tuin en kunst” zei een bezoeker gisteren tijdens de ‘Open tuinen en mooie makersroute’ in Tilburg tegen me. Wat een mooi compliment om te krijgen! Margriet Schipper van B&B de Nieuwe Warande en ik hadden ons best gedaan om mijn kunst op verschillende plekken in haar tuin te plaatsen zodat ze echt een aanvulling werden in de tuin. Super leuk om dan zulke reacties te krijgen!

kunst in de tuin-art-jardain
Mijn foto uit de serie ‘Miracle‘ in de tuin van B&B De nieuwe Warande

We mochten heel wat bezoekers ontvangen en ik heb leuke gesprekken gehad met verschillende mensen. Met mensen die mijn werk bewonderden, mensen die zelf fotograferen en tuinliefhebbers. Ik heb mensen verteld over mijn werk en de workshops die ik geef. Leuk als er dan mensen zijn die je inspireert om ook te gaan fotograferen. 🙂

Het was een heel gezellig weekend en ik heb Margriet leren kennen als een leuke spontane vrouw met veel kennis over haar tuin. Samen met Frans gaan ze echt voor een zo duurzame manier van leven met biologisch voedsel (als het even kan uit eigen tuin) en hun B&B is ook geheel verbouwd met duurzame materialen. Mocht je een keer willen genieten in alle rust dan ben je bij hun op de goede plek!
Extra leuk: Binnenkort zijn mijn ansichtkaarten ook bij de B&B verkrijgbaar! 🙂

Bloemen en passe-partouts bij de entree
Twee abstracte werken in de kas
Amsterdam‘ bij de kippen

Heb je interesse in een van de werken die in de tuin hingen? Alle exclusieve werken zijn verkrijgbaar in een max. oplage van 10 stuks. De natuurfoto’s zijn ongelimiteerd verkrijgbaar. Alle kunstwerken zijn verkrijgbaar naar ieders wens. Diverse materialen en afmetingen zijn mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.