Textielposter Margrieten

met Geen reacties

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Sophie van Drukwerknodig.nl. Ze vroeg me of ik een product wilde testen en daar vervolgens een blogpost over te schrijven.
Na het bekijken van de website leek me de textielposter wel een leuk product. Dus ik testte deze uit op formaat A3. Ik maak altijd graag mijn bestand zelf helemaal aan, zodat ik precies weet hoe het eindproduct eruit komt te zien. Dat lukte me prima, maar vooral omdat ik dat vaker heb gedaan. De afmetingen stonden duidelijk vermeld op de site, hoe je de kleurruimte precies in moet stellen was minder duidelijk. Een standaard PSD-template zou handig zijn. Het bestellen ging vervolgens gemakkelijk via de site.

En dan…het resultaat: Een prachtig eindproduct. Kleuren voldoen aan mijn verwachtingen. Omdat het drukwerk is zijn de kleuren nooit zo helder als een echte foto, maar het geheel oogt prima. Mooie houten latten waarmee je de poster op kan hangen. Al met al een prima product!

Ik ben enthousiast over het product, daarom ga ik de textielposter opnemen in mijn aanbod. Dus mocht je een natuurfoto van mij willen als textielposter dan is dat vanaf nu mogelijk!