Serie uitgelicht – Mijn cocon

met Geen reacties

Vandaag aandacht voor een serie die ik afgelopen jaar maakte. De serie ‘Mijn cocon’ maakte ik in het Corona jaar 2020. Na een voorjaar met een lockdown en daarna nog allerlei (best wel strenge) maatregelen. Ik werd me ervan bewust dat de maatregelen, (vooral minder sociale contacten) er ook voor zorgen dat ik meer tijd heb om van mijn gezin te genieten. Sportclubs zijn dicht, geen verplichte verjaardagsfeestjes, maar af en toe visite… Meer tijd om van elkaar te genieten dus.
Deze serie is daarop geïnspireerd; mijn eigen veilige cocon. De vertrouwde omgeving dichtbij je, de geborgenheid van je eigen plek. Met als boodschap: Laten we die plek koesteren nu we er alle aandacht voor (kunnen) hebben. 

abstract kunst cocon
‘mijn cocon’
abstract kunst cocon
‘mijn cocon’
abstract kunst cocon
‘mijn cocon’

Tijdens de eerste lockdown van 2020 maakte ik ook de serie Verlangen, welke gaat over het verlangen naar het ‘oude normaal’.
Kijk bij ‘Exclusief’ voor meer kunstfoto’s.