Expositie Lambertuskerk Raamsdonk

met Geen reacties

In het weekend van 14 en 15 mei was er een geslaagde kunstexpositie in de Lambertuskerk in Raamsdonk en in de watertoren in Raamsdonksveer. Ikzelf stond met mijn kunstwerken in de Lambertuskerk. En wat was het een mooie locatie! Alle kunstwerken kwamen prachtig tot z’n recht. Het was sowieso een mooie mix van verschillende disciplines. Er waren schilderijen, textielkunst, airbrush, beeldhouwwerken, keramiek en ik was er natuurlijk met mijn foto’s.
En wat is het leuk als mensen echt stil blijven staan bij je kunstwerk en het gesprek aangaan! Ik heb dan ook mooie gesprekken gevoerd. Over mijn kunstwerken, wat me ertoe brengt, over de afdruktechniek, over de workshops en over wat een prachtige locatie het was.

Al met al een geslaagd weekend.

De kerk gevuld met diverse kunstwerken

De komende tijd exposeer ik nog op de volgende plaatsen:
Zondag 22 mei – Kunstmarkt bij het Witte Kasteel in Loon op Zand
11 t/m 19 juni – Expositie ‘Eten van dichtbij, een andere kijk op groente en fruit’ bij Sprankenhof in Udenhout.
Zondag 28 augustus – Kunstmarkt in de Kasteeltuin in Wijchen

Houd de agenda in de gaten voor de actuele exposities!