Artikel in Rond de Toren

with Geen reacties

Enige tijd geleden werd ik geïnterviewd door Ton Kalkers van Rond de Toren, het dorpsblad van Loon op Zand. Gisteren lag het blad in de brievenbus 🙂 Ton interviewde me over mijn grote passie, namelijk fotografie. Maar we hadden het ook over mijn opleiding en mijn vrijwilligerswerk bij de Heemkundekring. Hieronder kun je het artikel lezen (klik erop voor een vergroting).

artikel interview Evelien
Pagina 1 van artikel uit Rond de Toren
artikel interview Evelien
Pagina 2 van artikel in Rond de Toren
artikel interview Evelien
Pagina 3 van artikel uit Rond de Toren

De andere foto’s uit de serie ‘desert tales’ kun je vinden onder het tabje ‘Exclusief’. Daar vind je natuurlijk ook nog meer werk van me 😉
Ook het interview met Erfgoed Brabant, de aflevering van Goud van Brabant, waar in het artikel naar gerefereerd wordt kun je nog bekijken. Klik dan hier.