2021 goed begonnen

met Geen reacties

1 januari was ik al vroeg op pad, om het jaar goed te beginnen :)⁠
Een mooie ochtend met een beetje mist en wat nachtvorst.

Ik kwam een heel bijzonder plantje tegen. Wat prachtig hè? ⁠
⁠Het was ijskoud op de grond, dus ik kon niet uitgebreid op de grond gaan liggen… Maar ik weet nu waar het plantje staat dus ik ga zeker nog eens terug en dan neem ik een dekentje mee :)⁠

Verder was het landschap van de Loonse en Drunense Duinen natuurlijk, zoals meestal, prachtig. Deze drie landschapsfoto’s maakte ik tijdens dezelfde wandeling. Zoals je ziet zag het er aan het begin van mijn wandeling heel anders uit dan zo’n 1,5 uur later. Foto 2 en 4 zijn nagenoeg op dezelfde plek genomen. Zou je zo op het eerste gezicht niet zeggen hè…

natuur macro art vorst
Wat een bijzonder plantje!
Heideveldje in de Loonse en Drunense Duinen aan het begin van mijn wandeling.
Ergens halverwege mijn wandeling.
Weer terug op de plek van het begin, maar het ziet er ineens heel anders uit.