Na haar opleiding bouwkunde aan de TU/e volgde Evelien de creatieve beroepsopleiding Fotografie bij Stichting Statief in Utrecht. Naast haar baan als architect ronde ze in 2010 deze fotografie opleiding succesvol af.

In 2012 besluit ze haar baan als architect op te zeggen om full-time voor haar gezin te gaan zorgen. Haar vrije tijd wordt gevuld met fotografie. Ze trekt er graag op uit om mooie landschappen vast te leggen of ze fotografeert in haar eigen studio. In de studio fotografeert ze voornamelijk abstracte beelden.

Sinds november 2014 is Evelien vaste fotograaf voor de Heemkundekring Loon op ’t Sandt. Voor hen houdt ze de ontwikkelingen in het dorp Loon op Zand bij. Deze legt ze vast zodat deze foto’s kunnen worden opgenomen in het archief van de Heemkundekring.

Op deze website, onder portfolio, kunt u haar werk rustig bekijken. De foto’s zijn te koop in een oplage van max. 10 stuks. Indien u interesse heeft of meer wilt weten over Evelien of over haar werk kunt u contact opnemen via het contactformulier.