‘Goud van Brabant’

with Geen reacties

Inmiddels is de portretserie waar ik in de winter aan meewerkte klaar (zie mijn blog-post van november) en de serie wordt momenteel uitgezonden op Omroep Brabant. Het is een mooie serie geworden met veel verschillende onderwerpen gerelateerd aan het Cultureel Erfgoed van Noord-Brabant. Mijn verhaal gaat over de foto’s die ik als vrijwilliger maak voor de Heemkundekring Loon op ’t Sandt. Ook vertel ik over het memoriespel waar ik de afgelopen tijd aan gewerkt heb. Tijdens de filmopnames was ik hier net mee begonnen, maar inmiddels is het spel klaar en hebben de kinderen van Loon op Zand het al kunnen spelen tijdens de kasteelfeesten van 750 jaar Loon op Zand. Het filmpje met mijn interview kun je hier bekijken.

Dit is het begin van de tv uitzending.

En het memoriespel in gebruik tijdens het kasteelfeest van 750 jaar Loon op Zand.

Leave a Reply