Filmopnames in mijn studio

with 2 reacties

Vandaag stond ik niet achter de camera, maar ervoor. De filmploeg van eendrachtfilms kwam me vandaag filmen voor een programma in opdracht van Erfgoed Brabant. Ik werd geïnterviewd in mijn fotostudio over mijn vrijwilligerswerk bij de heemkundekring.

Voor de heemkundekring fotografeer ik onder andere de ontwikkelingen in het dorp Loon op Zand. Doel is een tijdlijn creëren van de ontwikkelingen van het dorpsgezicht hier in Loon op Zand. Na het interview gingen we nog even het dorp in (in de kou…) om ook nog wat foto’s te maken. Normaal sta ik liever achter de camera, maar deze keer was het ook wel erg leuk om er eens voor te staan! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Het programma ‘Goud van Brabant’ is vanaf volgend jaar op internet te zien en daarna ook bij omroep Brabant. Als het zover is laat ik het natuurlijk weten.

Toevoeging juli 2019: Inmiddels is de serie klaar en online te bekijken. Zie ook mijn blog-post ‘Goud van Brabant’.

2 Responses

  1. Sabine
    | Beantwoorden

    Superleuk Evelien!

Leave a Reply